Velkommen til Bekkestua Beautycenter Ma Belle


Bekkestua Beautycenter Ma Belle startet opp for 29 år siden, og de siste årene har vi holdt til i Meny-bygget på Bekkestua. I store lyse lokaler på bakkeplan har vi shop med varer fra blant andre Decléor, Matis, Elisabeth Arden PRO, bareMinerals, Bliss.

I Mai 2014 så åpnet vi vår 2 avdeling og har nå også en flott salong på Bekkestua senter i 2 etg. Dette er en Decleor Flagship Store.


På Beautycenter Ma Belle AS jobber det til daglig 8 terapeuter som har høy faglig kompetanse. Vi utfører alt innen fot/negl- hudpleie-vippeextension- voksing- brasiliansk og fantastisk spa-kroppsbehandlinger. I tillegg har vi en naturterapeut som utfører soneterapi og øreakupunktur

Utover høsten kommer det mange spennende nyheter til oss, vi er nå enda flere som driver med vippeextension så nå blir ikke ventelisten like lang. Flg med under nyhetsmoduken hvor vi legger ut nyhetene fortløpende.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig så fin høstferie 


Du kan bestille time på nettet eller ta kontakt med oss på telefon- få med deg de siste nyhetene og kampanjene her.

Om du skulle trenge å komme deg litt bort fra en hektisk hverdag har vi stemningsfylte rom til en avslappende behandling.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram hvor vi ukentlig legger ut nyheter og kampanjer 

Hilsen jentene på Ma Belle!


 
 
 
 

Nyheter

06.09.2016 Vippeextension nå kun 950 kr ( ord pris 1900kr)

Tilbudet gjelder ut september hos Sheila og Caroline 
Bekkestua Beautycenter Ma Belle - Bærumsveien 205, 1357 Bekkestua - Telefon 67 12 09 32 - E-post beautycenter@mabelle.no